icono-email icono-sitemap

La fàbrica de Cerdanyola d’Ercros rep la visita de la Casa d’Aragó

Cerdanyola, 11 de novembre de 2019. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola va rebre la visita de representants de la Casa d’Aragó d’aquesta localitat, que van realitzar un recorregut per l’interior de les seves instal·lacions, amb especial atenció a la nova sala de control.

Ercros Cerdanyola Visita Casa de Aragon i sincrotro Alba

Per part seva, els treballadors de la planta barcelonesa van reforçar la seva formació en matèria de prevenció amb un curs de prevenció de riscos laborals, en el qual es va explicar el funcionament del desfibril·lador instal·lat a la fàbrica, es va realitzar un taller d’higiene postural i es van revisar les avaluacions de risc.

A més, el cap de laboratori, desenvolupament i assistència tècnica de la fàbrica de Cerdanyola, Ramón Jane, i el cap de relacions industrials del mateix centre, Àngel Domínguez, van visitar recentment l’accelerador de partícules de Cerdanyola, conegut com a «sincrotró Alba» o «laboratori de la llum». En la seva visita van poder comprovar com funciona el sincrotró i conèixer quines son les seves principals aplicacions industrials.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal