icono-email icono-sitemap

Ercros participa al fòrum científicempresarial Quimiaragón 2019

Saragossa, 12 de novembre de 2019. -  Ercros va participar el passat divendres, 8 de novembre, a la tercera edició del fòrum científic-empresarial Quimiaragón 2019, un espai d’intercanvi d’experiències entre investigadors i empresaris per al foment de l’I+D+i aragonesa i que aquest any té com a títol Contribució de la química al desenvolupament sostenible: agenda 2030 i ODS.

Ercros Quimiaragon 2019

Francisco Gracia, responsable d’I+D+i de la divisió de derivats del clor d’Ercros, va participar a la taula Cap als ODS: casos d’èxit explicats pels seus artífexs, amb una explicació sobre els reptes tecnològics de la cerca d’un mitjà sostenible per a la producció de l’aigua oxigenada, així com la necessitat de profunditzar la col·laboració entre el món empresarial, que aporta experiència i coneixement pràctic, amb el món científic, que aporta desenvolupament i coneixement teòric.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal