icono-email icono-sitemap

Ercros rep el premi a la Internacionalització a la 8a. Nit de Cerdanyola Empresarial

Cerdanyola, 25 de novembre de 2019 - Ercros va rebre el premi a la Internacionalització el passat dijous, 21 de novembre, a la 8a. edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial, celebrada a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la que van acudir més de 200 persones.

Ercros Premio Internacionalizacion CerdanyolaÁngel Punzano (dreta), director de la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola,  i Francesco Bianchi, product manager

El director de la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola, Ángel Punzano, i el product manager de compostos per emmotllar, Francesco Bianchi, van recollir el premi atorgat per l’Associació Cerdanyola Empresarial. Un premi que reconeix la capacitat exportadora de la fàbrica de Cerdanyola que ven el 85% de la seva producció a l’estranger.

La planta de Cerdanyola, amb una plantilla de cent treballadors, es dedica a la fabricació de compostos per emmotllar des del 1945 i des de la fàbrica surten cada any unes 25.000 tones de prop de 300 compostos diferents, que s’exporten a més de 60 països de tot el món, una dada que converteix Ercros en una de les primeres productores a nivell mundial.


icon Descarregar document


btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal