icono-email icono-sitemap

L’Ajuntament d’Almussafes i el Polígon Nord subscriuen un conveni per a la creació de l’EGM d’aquesta àrea industrial

Almussafes, 19 de desembre de 2019. - L’Ajuntament d’Almussafes, representat pel seu alcalde, Antonio González, i l’entitat gestió i modernització («EGM») del Polígon Industrial Nord d’Almussafes, representada pel president de la seva junta i el director de la fàbrica d’Ercros, Ramón Collado, van subscriure, dimarts 17 de desembre, el conveni de marc per a la creació de l’EGM d’aquesta àrea industrial.

Ercros Almussafes

Els objectius de la citada EGM són:

  1. Impulsar que el polígon compti amb infraestructures, dotacions i serveis necessaris per al desenvolupament de les activitats econòmiques; i millori la gestió del sòl industrial i la competitivitat de les empreses.
  2. Fomentar la col·laboració público-privada en la gestió i millora de les infraestructures i serveis existents, i contribuir a la implantació de noves dotacions que aporten major valor afegit.
  3. Contribuir de forma més eficient a la conservació, manteniment, ampliació i millora de les infraestructures, dotacions i serveis del polígon.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal