icono-email icono-sitemap

La regidoria de Seguretat Ciutadana, Policia Nacional i Policia Local visiten la fàbrica d’Ercros a Aranjuez

Aranjuez, 28 de gener de 2020. - La regidora delegada de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, María Mercedes Rico Téllex, juntament amb comandaments de la Policia Local i de la Policia Nacional, han visitat avui la fàbrica d’Aranjuez per conèixer els equips de seguretat i el pla d’autoprotecció del centre.

Ercros Visita concejal Seguridad Aranjuez

Jose Ramón Díaz i Manuel Gómez, cap i tècnic de prevenció, respectivament, han mostrat les diferents mesures de seguretat de cada àrea productiva i d’emmagatzematge, des dels equipaments per a la feina en una atmosfera explosiva, als canons escumògens, passant pels tancs inertitzats o les boques d’incendi.

Posteriorment, es va presentar el pla d’autoprotecció de la fàbrica, recalcant el paper de les forces i cossos de seguretat de l’Estat en el cas d’una emergència i es va subratllar la necessitat d’optimitzar els mitjans de coordinació. Es va acordar la participació de la policia local i nacional als propers simulacres per tal de millorar els temps de resposta i assistència.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal