icono-email icono-sitemap

Ercros participa a la Jornada d’Innovació Tecnològica en el sector de la indústria química

Tarragona, 24 de febrer de 2020. - Ercros ha participat a la Jornada d’Innovació Tecnològica en el sector químic, organitzada pel Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) i el Clúster Digital, amb l’objectiu de debatre sobre l’impacte de la tecnologia en l’àmbit de la indústria química.

Ercros Manuel Tierno Jornada Tecnologia a la quimica

Manuel Tierno, responsable del departament d’I+T de plàstics d’Ercros, ha explicat que els beneficis del canvi d’un model d’indústria 3.0 a un model 4.0 passen per construir una fàbrica intel·ligent i, en conseqüència, una producció intel·ligent.
També ha recordat que la transformació digital xoca amb una sèrie de barreres, com són la resistència al canvi, la manca d’informació dels treballadors i de models sobre els quals treballar, i unes inversions elevades, entre d’altres.

Pel que fa a Ercros, el responsable d’I+T de plàstics ha explicat el paper que té la innovació tecnològica en l’estratègia de negoci, i ha situat a Ercros en un nivell de maduresa conscient davant del canvi de model industrial.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal