icono-email icono-sitemap

Sebastián Espino, nou cap d’innovació i tecnologia d’Ercros

Barcelona, 2 de març de 2020. - Sebastián Espino Sosa ha estat nomenat, amb efectes de l’1 de març, cap d’innovació i tecnologia («I+D») d’Ercros; substituint la feina portada a terme fins ara per Josep Mota Balcells, qui ha deixat l’empresa amb motiu de la seva jubilació i a qui l’empresa agraeix els serveis prestats.

Ercros Sebastian Espino

Sebastián Espino és enginyer químic i postgraduat en gestió de projectes industrials per l’Institut Químic de Sarrià («IQS») i ha cursat el Programa de Desenvolupament Directiu («PPD») a Esade.

La seva incorporació a Ercros data de 1984, quan va ser cap de la planta i coordinador d’I+T a la fàbrica de Flix. Després d’uns anys treballant a altres empreses, el 1989 es va reincorporar a Ercros com a responsable de processos i projectes d’I+D de la companyia. En els darrers anys ha sigut adjunt a la direcció d’I+D.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal