icono-email icono-sitemap

Convocatòria i ordre del dia de la junta general ordinària d'accionistes 2020

Barcelona, 29 d’abril de 2020. - El consell d'administració d'Ercros, S.A. («Ercros» o «la Societat»), en la reunió del 29 d'abril de 2020, ha acordat convocar la junta general ordinària d'accionistes, que se celebrarà al domicili social (situat a l’Avinguda. Diagonal 593-595 de Barcelona), el 4 de juny de 2020 a les 12:00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, el 5 de juny de 2020, en el mateix lloc i hora, en segona convocatòria («la junta»).

Es comunica als accionistes que, segons l'experiència d'anys anteriors, la junta tindrà lloc molt probablement en segona convocatòria; és a dir, el divendres 5 de juny a les 12:00 hores.

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal