icono-email icono-sitemap

Diversificació i flexibilitat, les armes d’Ercros per mitigar els efectes del covid-19

Barcelona, 14 de maig de 2020

  • Tot i l’aturada de l’activitat i la caiguda de preus, la demanda resisteix en el primer trimestre.
  • Les matèries primeres cauen un 22%.
  • La ràtio del marge de contribució sobre vendes guanya 3 punts percentuals respecte del 1T 2019.
  • Ercros renova el contracte de finançament sindicat.

Marc general

Ercros està mostrant una gran resiliència enfront dels efectes de la pandèmia del covid-19 sobre l’activitat econòmica del món industrialitzat. Des del seu inici, l’empresa ha pres mesures de caràcter higiènic, organitzatiu, operatiu, d’aprovisionaments i logístic, amb el doble objectiu de mitigar les possibles conseqüències sobre la salut de les persones i de mantenir la seva activitat productiva.

Les mesures adoptades per Ercros –en la seva condició d’operador crític i de serveis essencials– han contribuït a que la incidència de la malaltia entre el personal no hagi estat significativa i a garantir en tot moment el subministrament dels productes requerits pels seus clients.

Per sectors, ha augmentat la demanda dels productes químics que intervenen en la fabricació de desinfectants, detergents i productes farmacèutics, mentre que la de productes relacionats amb l’automoció, construcció, indústria del moble o tractament de l’aigua de piscines s’ha debilitat per causa de la reducció o cessament temporal de l’activitat d’alguns clients.

Les inversions realitzades en els últims quatre anys –en el marc del pla de modernització industrial i ampliació de la capacitat productiva– han dotat a Ercros d’una major agilitat i flexibilitat per modular la seva producció i adaptar-la amb més facilitat i eficiència a les oscil·lacions de la demanda.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal