icono-email icono-sitemap

La campanya #NoCulpisAlPlàstic mostra els beneficis d’aquest material en diversos sectors

Barcelona, 25 de juny de 2020. - Els plàstics són materials imprescindibles en sectors com la sanitat, l’alimentació o el transport gràcies als seus innombrables avantatges i versatilitat, d’aquí la importància de conscienciar la societat que és indispensable un correcte ús dels mateixos sobre tot al final de la seva vida útil.

Cicloplast no culpes al plastico

Amb aquesta finalitat, les empreses del sector dels plàstics, entre elles Ercros, i les associacions que les agrupen (Aimplas, Anaip, Anarpla, Avep, Cicloplast i PlasticsEurope) han llançat un vídeo per tal de visibilitzar els beneficis dels plàstics, amb dades sòlides, i conscienciar de la importància de reciclar correctament per a contribuir a l’economia circular.

Per a descarregar el vídeo faci clic aquí: Video decàleg #noculpisalplàstic

En moments de crisi sanitària com la generada pel COVID-19, els materials plàstics són molt efectius en els àmbits més afectats: seguretat, higiene i subministrament i conservació d’aliments.

Substituir els plàstics per un altre tipus de materials no és una solució eficaç per a frenar la deixalla ambiental ja que priva a la societat dels beneficis i la seguretat que aporten, sense solucionar el problema generat pel comportament social incívic.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal