icono-email icono-sitemap

Els treballadors del complex d’Ercros a Tarragona donen 7.000 kg d’aliments per als afectats per la crisi del COVID-19

Tarragona, 25 de juny de 2020. - Els treballadors del complex industrial d’Ercros a Tarragona (que inclou les fàbriques de Vila-seca I, Vila-seca II, Tarragona i la direcció de logística integral) han fet una donació de 7.000 quilos d’aliments al banc d’aliments de Vila-seca, dels quals 6.100 quilos han estat aportats directament pels treballadors i els 900 restants per la pròpia empresa.

Ercros Donacion banco alimentos

Aquesta iniciativa dels treballadors del complex de Tarragona, que ha comptat amb el suport dels tres comitès d’empresa del complex, és una mostra de solidaritat amb les famílies vulnerables del territori que s’han vist afectades per la crisi econòmica conseqüència de la pandèmia del COVID-19.

El compromís dels treballadors ha estat excel·lent: la campanya ha comptat amb el 80% de la plantilla, que han donat suport voluntàriament a aquesta iniciativa.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal