icono-email icono-sitemap

Reconeixement a Ercros per la seva pertinença a l’Associació Espanyola de Professionals del Sector Piscines des de fa 20 anys

Barcelona, 30 de juny de 2020. - L’Associació Espanyola de Professionals del Sector Piscines (Asofap) ha atorgat un certificat de reconeixement a Ercros per la seva pertinença a l’entitat des de fa 20 anys. L’acte s’ha portat a terme durant la celebració de l’assemblea d’associats. En nom d’Ercros, va recollir el reconeixement Natàlia Torrents, responsable de productes de tractament d’aigua de piscines de la companyia.

Ercros piscina

Ercros és el major fabricant europeu d’ATCC, que produeix a la seva fàbrica de Sabiñánigo, i lidera la innovació i desenvolupament del sector del tractament de l’aigua de piscines. Com a conseqüència del seu esforç per tal de millorar les propietats i usos dels productes que fabrica, ha patentat les tauletes d’ATCC lliures d’àcid bòric amb una fórmula de producció pròpia i les tauletes d’ATCC amb additius microencapsulats.

Ercros comercialitza els seus productes de tractament d’aigües de piscina sota les marques Delsa i Azuli. Els seus productes estan homologats per les autoritats sanitàries espanyoles i de països de la Unió Europea i Canadà. Als Estats Units estan registrats per l’Agència de Protecció Ambiental (EPA).

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal