icono-email icono-sitemap

La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo premiada per la seva seguretat laboral

Sabiñánigo, 9 d'octubre de 2020. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2019 atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique). Aquest guardó reconeix als centres de producció de la indústria química de més de 50 treballadors que durant l'any han obtingut un índex de freqüència general zero, és a dir, no s'han registrat accidents amb baixa i sense baixa entre el personal propi.

Dipl Premios Seguridad OCT20 ERCROS Sabinanigo

El 2019, l'índex de freqüència general d'accidents -que mesura els accidents amb i sense baixa per cada milió d'hores treballades- d'Ercros va ser de 2,5, xifra molt inferior a la mitjana de les empreses associades a Feique en aquest període.

La fàbrica de Sabiñánigo pertany a la divisió de derivats del clor d'Ercros, té una plantilla de 218 treballadors i exporta el 54% de la seva producció. El centre es dedica a la fabricació de clor i sosa càustica i els seus derivats, sent el primer productor europeu de cloroisocianurats per al tractament de l'aigua de la piscina; aigua oxigenada; amoníac; clorat sòdic i clorit sòdic. La fàbrica acull el laboratori d'R+D de química bàsica, que pertany a la divisió de derivats del clor.

El centre té certificada la seva gestió mediambiental segons la norma ISO 14001; la gestió energètica segons la norma ISO 5000 1a gestió de la seguretat laboral segons la norma OSHAS 18001; la gestió de la qualitat segons la norma ISO 9001; i té verificades les seves emissions de CO2, d'acord amb la norma ISO 14064-1.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal