icono-email icono-sitemap

Ercros dona suport al programa de formació dual del grau de Química de la Universitat Rovira i Virgili

Tarragona, 24 de març de 2021. - Ercros i la Universitat Rovira i Virgili (URV) han arribat a un acord pel qual l’empresa es compromet a donar suport al programa de formació dual del grau de Química que s’impartirà, a partir del curs 2021-2022, a la facultat de Química de la universitat tarragonina.

Ercros JM Capdevila
Joan Miquel Capdevila, director del complex de Tarragona d’Ercros, firmant la carta de compromís.

Joan Miquel Capdevila, director del complex industrial d’Ercros a Tarragona, ha estat l’encarregat de subscriure la carta de compromís amb la URV. Un acord pel qual Ercros es compromet: a oferir com a mínim una plaça anual de pràctiques per un alumne del grau de Química; a aportar personal tècnic de l’empresa per donar classes; a participar a la comissió mixta universitat-empreses que farà seguiment del programa; i a promoure la formació del tutors professionals que es faran càrrec de les activitats formatives organitzades per la URV.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal