icono-email icono-sitemap

Convocatòria i ordre del dia de la junta general ordinària d'accionistes 2021

Barcelona, 5 de maig de 2021. - El consell d'administració d'Ercros, S.A. («Ercros» o «la Societat»), a la reunió del 30 d'abril de 2021, ha acordat convocar la junta general ordinària d'accionistes, que se celebrarà de forma exclusivament telemàtica al domicili social (situat a l’Avinguda. Diagonal 593-595 de Barcelona), el 10 de juny de 2021 a les 12:00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, l'11 de juny de 2021, al mateix lloc i hora, en segona convocatòria. Es comunica als accionistes que, segons l'experiència d'anys anteriors, la junta tindrà lloc molt probablement en segona convocatòria; és a dir, el divendres 11 de juny a les 12:00 hores.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador

Arxiu

Ercros garanteix que els fets rellevants que figuren en aquesta pàgina es corresponen exactament amb els remesos per la Societat a la CNMV, i difosos per aquesta al mercat. Els fets anteriors als inclosos en aquest apartat, es troben disponibles en la web de la CNMV.

.

Btn oficinaaccionistaCAT

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal