icono-email icono-sitemap

Ercros i Acuamed acorden el traspàs de dues naus industrials ubicades en terrenys de la fàbrica de Flix

Barcelona, 31 de maig de 2021. - Ercros i Acuamed han arribat a un acord pel qual Acuamed traspassarà a Ercros, amb efectes del 31 de desembre de 2021, la propietat de dues naus industrials, d’una superfície de 13.420 m2 i 1.823 m2 respectivament, ubicades en terrenys que Ercros va cedir dins de la seva fàbrica de Flix, per tal de facilitar a Acuamed l’execució de les obres de descontaminació del pantà de Flix.

Ercros Aquamed Flix

L’Ajuntament de Flix, per la seva part, ha recolzat i impulsat el manteniment d’aquestes naus, per la qual cosa valora molt positivament l’acord assolit.

Ercros confia en què la disponibilitat d’ambdues naus pugui impulsar el projecte de reindustrialització de l’emplaçament de la seva fàbrica de Flix, que està portant a terme amb el concurs de l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal