icono-email icono-sitemap

Ercros participa en el fòrum de l’ocupació de la facultat de Química

Almussafes, 1 d’octubre de 2021. - Ercros ha participat aquest dijous en la II Jornada d’Ocupació i Presentació d’Empreses, organitzada per la facultat de Química de la Universitat de València, l’objectiu de la qual és facilitar el contacte de professionals del sector químic amb els estudiants i apropar-los a les diferents oportunitats i possibilitats d’inserció al món laboral.

Ercros Jornada ocupacio Almussafes

En representació d’Ercros hi ha assistit Maribel Otero, responsable de laboratori, i Xelo Aranda, responsable de relacions industrials de la fàbrica d’Almussafes d’Ercros.

El públic ha estat integrat per alumnes d’últim curs del grau de Química, estudiants de màster i graduats dels darrers cinc anys i estudiants d’Enginyeria Química.

Les empreses assistents han recollit currículums dels participants i s’ha habilitat una sala per tal de poder fer entrevistes de feina.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal