icono-email icono-sitemap

Ercros s’uneix al Dia Europeu per a l’Ús Prudent dels Antibiòtics

Barcelona, 17 de novembre de 2021. - Ercros, com a empresa productora de principis actius farmacèutics de la família dels antibiòtics, s’uneix de nou al Dia Europeu per a l’Ús Prudent dels Antibiòtics, una iniciativa europea que es celebra aquest dijous, 18 de novembre.

DIA 1

L’objectiu d’aquesta efemèride és sensibilitzar les persones sobre l’amenaça que suposa la resistència als antibiòtics per a la salut pública, a més de fomentar un ús prudent i responsable dels mateixos.

La Unió Europea alerta que estudis recents confirmen l’augment del número de pacients afectats per bactèries resistents i que la resistència als antibiòtics és una amenaça seriosa per a la salut pública.

En el marc de la tutela de producte, Ercros fa una crida als seguidors de la seva pàgina web i LinkedIn per tal que facin servir amb prudència els antibiòtics i els convida a que facin difusió del missatge.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal