icono-email icono-sitemap

Ercros, finalista als Premis Atlante per la seva gestió de la covid-19

Barcelona, 23 de novembre de 2021. - Ercros ha estat finalista dels Premis Atlante atorgats per Foment del Treball, a la categoria de medicina del treball, per la seva gestió de la pandèmia del coronavirus que va permetre que, malgrat les altes xifres d'incidència registrades a Espanya, els centres de treball d'Ercros continuessin en funcionament tot protegint la salut de les persones treballadores.

Atlante

Chantal Coll, directora per al desenvolupament sostenible d'Ercros, ha estat l'encarregada de recollir el diploma, i ha destacat que la clau de l'èxit va ser “la unió i la cooperació entre totes les persones que integrem Ercros, l'absoluta implicació de tots, des de la direcció fins als representants dels treballadors, dels quals es va rebre suport incondicional”. Chantal Coll ha assegurat que "en un primer moment, quan encara no teníem clar a què ens enfrontàvem, vam posar en marxa un sistema de protecció dels treballadors que després va ser referent per a altres empreses".

El jurat ha valorat la candidatura d'Ercros per “les activitats sanitàries desenvolupades pel servei de prevenció, relacionades amb la realització de proves de detecció, la gestió dels casos, les actuacions davant de casos d'especial sensibilitat, així com les accions de col·laboració amb el sistema públic de salut”.

Els Premis Atlante reconeixen les bones pràctiques en seguretat laboral i, en la seva desena edició, han volgut premiar l'esforç fet per les empreses per protegir els treballadors durant l'epidèmia de la covid-19. La cerimònia de lliurament ha estat presidida per Albert Castellanos, secretari d’empresa i competitivitat del departament d’empresa i treball de la Generalitat de Catalunya; i Josep Sanchez Llibre, president de Foment del Treball.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal