icono-email icono-sitemap

Ercros es reuneix amb l'IES de l'Ebre de Tortosa per coordinar l'ensenyament de la FP Dual

Tortosa, 15 de desembre de 2021. - Ercros va participar ahir, dimarts 14 de desembre, en una reunió sobre la formació professional dual organitzada per l'institut d'ensenyament secundari de l'Ebre de Tortosa.

Foto IES Ebre

A la reunió es van abordar temes d'interès per a l'empresa i el centre docent, com ara les pràctiques d'alumnes a la fàbrica d'Ercros, les visites escolars, l'acreditació professional de treballadors sense titulació o la possibilitat d'oferir reciclatge formatiu al professorat de l'institut a les instal·lacions d'Ercros.

Joan Carles Galiana, cap de relacions industrials de la fàbrica d'Ercros a Tortosa, ha representat l'empresa. Per part de l'institut hi han participat el cap d'estudis i diversos professors del grau superior de laboratori o del grau mitjà d'electromecànica, dues titulacions d'alt interès per a la fàbrica de Tortosa.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal