icono-email icono-sitemap

Lliurament del Premi 2021 Ercros-Fundació Hidrogen Aragó al millor treball de final de grau

Sabiñánigo, 9 de febrer de 2022. - Ercros va lliurar ahir el Premi 2021 Ercros-Fundació Hidrogen Aragó al millor treball de final de grau a Elena Barrio Querol pel seu treball “Disseny i optimització d'elèctrodes per a un reactor de membrana co-iònic”. El guardó, atorgat i patrocinat per Ercros, ha consistit en una dotació econòmica per a l’autora del treball i el lliurament d’un diploma acreditatiu als tutors.

Entrega-Premio-a-Elena-Barrrio-por-Luis-Gallego-de-Ercros-H
D’esquerra a dreta: Luis Gállego, Elena Barrio i Arturo Aliaga, vicepresident del Govern autonòmic i president de la Fundació.

El guardó forma part dels Premis Fundació Hidrogen Aragó, organitzats per la Fundació per al Desenvolupament de les Noves Tecnologies de l’Hidrogen a Aragó, en el patronat del qual Ercros està integrada.

Luis Gállego, director de la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo, va fer entrega del premi a la guanyadora en representació de l’empresa en l’acte que es va celebrar a la seu del Govern d’Aragó, a Saragossa, en el marc de la 37a Reunió de Patronat de la Fundació.
L’objectiu dels Premis Fundació Hidrogen Aragó és estimular la recerca al més alt nivell i el foment de l’estudi i coneixement de les tecnologies relacionades amb la utilització de l’hidrogen com a font d’energia, les energies renovables i la descarbonització del transport i del sector energètic.

Amb la seva col·laboració en aquesta iniciativa, Ercros, a través de la seva fàbrica de Sabiñánigo, contribueix a potenciar la producció i l’ús de l’hidrogen, que és un dels pilars de l’estratègia de descarbonització i lluita contra el canvi climàtic endegat per l’empresa en el marc del Pla estratègic 3D.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal