icono-email icono-sitemap

La policia d'Aranjuez atorga a Ercros el diploma al mèrit civil

Aranjuez, 1 de març de 2022. - La comissió de distincions policials de l'Ajuntament d'Aranjuez ha atorgat a la fàbrica d'Aranjuez de Ercros el diploma al mèrit civil pel seu compromís ciutadà durant la pandèmia de la covid-19.

IMG entrega Diploma al merito civil fabrica Aranjuez 01032022

L'acte de lliurament de les distincions per actuacions meritòries en matèria de protecció ciutadana que atorga anualment l'Ajuntament d'Aranjuez ha tingut lloc avui en la seu de la comissaria de la policia, coincidint amb la festa commemorativa del patró de la Policia Local d'Aranjuez. Ha lliurat les distincions l'alcaldessa d'Aranjuez, Ma José Martínez. En nom de Ercros, ha recollit el reconeixement, la directora de la divisió de farmàcia, Ma Carmen Cruzado.

L'Ajuntament d'Aranjuez lliura els diplomes al mèrit civil com a reconeixement a institucions, associacions, empreses o persones que hagin destacat en els camps de la seguretat o la prevenció i l'atenció social i sanitària.

La gestió de la pandèmia realitzada per Ercros ja havia rebut el reconeixement de la patronal catalana, Foment del Treball, en quedar finalista dels Premis Atlante en la categoria de medicina del treball.

La fàbrica de Ercros a Aranjuez conforma la divisió de farmàcia. Aquest centre està destinat a fabricar principis actius farmacèutics (API), fonamentalment de la família dels antibiòtics. La fàbrica empra de manera directa un total de 211 persones i en 2021 va facturar 51 milions d'euros. El 92% de les vendes es va destinar a l'exportació, principalment als EUA, la UE, Orient Mitjà i el Nord d'Àfrica.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal