icono-email icono-sitemap

Ercros patrocina la cursa solidària de l’institut Forat del Vent de Cerdanyola

Cerdanyola, 2 de maig de 2022. - Aquest divendres passat, els carrers de Cerdanyola es van omplir d’esportistes i és que més de 750 joves van participar en la setena edició de la Cursa Solidària organitzada per l’institut Forat del Vent i patrocinada per Ercros.

Foto cursa IES Forat del Vent web

L’objectiu de la cursa és la recollida d’aliments i productes de primera necessitat destinats al Banc d’Aliments i a la Creu Roja de Cerdanyola. Per una banda, cada participant de la cursa, que s’havia de celebrar el desembre però es va anul·lar a causa de la covid-19, va lliurar un quilo d’aliments per obtenir el seu dorsal; per altra banda Ercros va fer una aportació fins a assolir una tona d’aliments recollits.

El lliurament dels premis a les persones guanyadores de les diferents categories va anar a càrrec de Carles Cordón, alcalde de Cerdanyola; Ramón Jané, director de la fàbrica d’Ercros en aquesta localitat; Lourdes Pérez, inspectora d’educació de l’àrea de Cerdanyola; i Cristina Cavero, presidenta de l’AMPA de l’institut Forat del Vent.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal