icono-email icono-sitemap

Estudiants d’enginyeria química de la UAB visiten la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola

Cerdanyola, 27 de maig de 2022. - Un grup de 30 estudiants del departament d’enginyeria química, biològica i ambiental del grau d’enginyeria química de la Universitat Autònoma de Barcelona («UAB») va visitar, ahir dijous 26 de maig, la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola.

Foto visita Cerdanyola

Ramón Jané, director de la fàbrica, i Blanca Rius, responsable d’assistència tècnica i desenvolupament de producte, han estat els encarregats de rebre els alumnes i explicar-los el funcionament del centre.

Durant la jornada, els futurs enginyers han visitat els diferents equipaments i seccions de la fàbrica i han mostrat un especial interès per la nova sala de control i pel bioescrubber, una instal·lació de tractament biològic d’aire del procés de fabricació.

La fàbrica de Cerdanyola pertany a la divisió de química intermèdia d’Ercros i produeix, a mida dels clients, més de 250 tipus de compostos per emmotllar, que serveixen per fabricar material elèctric (interruptors i endolls); tapes i seients de sanitaris, i accessoris per al lavabo; vaixelles i safates; taps per a la indústria cosmètica i de perfumeria; botons; boles de billar; etc.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal