icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo, premiada per la seva seguretat laboral

Sabiñánigo, 2 de juny de 2022. - La fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2021, atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) per no haver tingut cap accident entre el personal propi al llarg de 2021. A més de Sabiñánigo, també han rebut aquest premi les fàbriques de Cerdanyola i Tortosa d’Ercros.

Ercros premio Feique Sabinanigo
D’esq. a dta.: Carlos Arranz, director de l’Institut Nacional de Seguretat i Salut al Treball; Luis Gállego i Cristina Finestra, director i responsable de prevenció de la fàbrica de Sabiñánigo, respectivament; i Juan Labat, director general de Feique

Aquest bon resultat en matèria de seguretat es deu, en bona part, a la implicació de les persones que treballen a Ercros, així com a les múltiples accions i activitats que es duen a terme per tal de millorar cada dia tant la seguretat de les persones que treballen a la fàbrica com la de les seves instal·lacions.

La fàbrica de Sabiñánigo té certificat el seu sistema de la gestió de la seguretat i salut laboral segons la norma ISO 45001; la gestió mediambiental segons la norma ISO 14001; la gestió energètica segons la norma ISO 50001; la gestió de la qualitat segons la norma ISO 9001; i està inscrita en el registre del sistema europeu de gestió i auditoria mediambientals (EMAS). A més, té verificades les seves emissions de CO₂ d'acord amb la norma ISO 14064.

Aquesta fàbrica pertany a la divisió de derivats del clor d’Ercros. Té 223 empleats de manera directa i el 2021 va facturar 101 milions d'euros. El 54% de la seva producció es destina a l'exportació. Aquest centre produeix clor, sosa càustica i els derivats clorats hipoclorit sòdic i àcid clorhídric. És el primer productor europeu i quart del món de tauletes per al tractament de l'aigua de piscines; l'únic productor d'Europa de clorit sòdic, i el primer productor d'Espanya de clorat sòdic i de carbonat potàssic.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal