icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola, premiada per la seva seguretat laboral

Cerdanyola, 2 de juny de 2022. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola ha estat guardonada amb el premi Seguretat Feique 2021, atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) per no haver tingut cap accident entre el personal propi al llarg de 2021. A més de Cerdanyola, també han rebut aquest premi les fàbriques de Sabiñánigo i Tortosa d’Ercros.

Ercros premio Feique CerdanyolaD’esq. a dta.: Carlos Arranz, director de l’Institut Nacional de Seguretat i Salut al Treball; Ramon Jané, director de la fàbrica de Cerdanyola; i Juan Labat, director general de Feique

 
 

Aquest bon resultat en matèria de seguretat es deu, en bona part, a la implicació de les persones que treballen a Ercros així com a les múltiples accions i activitats que es duen a terme per tal de millorar cada dia tant la seguretat de les persones que treballen a la fàbrica com la de les seves instal·lacions.

La fàbrica de Cerdanyola té certificat el seu sistema de la gestió de la seguretat i la salut laboral segons la norma ISO 45001; la gestió mediambiental segons la norma ISO 14001; la gestió de la qualitat segons la norma ISO 9001, i verificades les seves emissions de CO₂ d'acord amb la norma ISO 14064.

Aquesta fàbrica pertany a la divisió de química intermèdia d’Ercros i produeix més de 250 tipus de compostos per emmotllar termoestables, amb una paleta de més de 2.000 colors. El 85% de la seva producció es destina a l'exportació a més de 60 països de tot el món, i és el segon productor europeu d'aquests compostos. A la fàbrica hi treballen de manera directa 100 persones i el 2021 va facturar 28 milions d'euros.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal