icono-email icono-sitemap

La fàbrica d’Ercros a Tortosa, premiada per la seva seguretat laboral

Tortosa, 2 de juny de 2022. - La fàbrica d’Ercros a Tortosa ha estat guardonada, per tercer any consecutiu, amb el premi Seguretat Feique 2021, atorgat per la Federació Empresarial de la Indústria Química Espanyola (Feique) per no haver tingut cap accident entre el personal propi al llarg de 2021. A més de Tortosa, també han rebut aquest premi les fàbriques de Cerdanyola i Sabiñánigo d’Ercros.

Ercros premio Feique Tortosa
D’esq. a dta.: Carlos Arranz, director de l’Institut Nacional de Seguretat i Salut al Treball; Rosa Ferràs, cap del departament de prevenció de Tortosa; i Juan Labat, director general de Feique
 

Aquest bon resultat en matèria de seguretat es deu, en bona part, a la implicació de les persones que treballen a Ercros així com a les múltiples accions i activitats que es duen a terme per tal de millorar cada dia tant la seguretat de les persones que treballen a la fàbrica com la de les seves instal·lacions.

La fàbrica de Tortosa té certificat el seu sistema de la gestió de la seguretat i salut laboral segons la norma ISO 45001; té certificades la gestió mediambiental segons la norma ISO 14001 i la gestió de la qualitat segons la norma ISO 9001; i està inscrita en el registre del sistema europeu de gestió i auditoria mediambientals (EMAS). A més, té verificades les seves emissions de CO₂ d'acord amb la norma ISO 14064.

Aquesta fàbrica pertany a la divisió de química intermèdia d’Ercros. Té contractades de manera directa a 119 persones i el 2021 va facturar 94 milions d'euros. Exporta el 90% de les seves vendes a més de 50 països de tot el món i és un dels principals productors del món de poliols (pentaeritritol, dipentaeritritol i formiat sòdic). En aquest centre se situa el departament d'I+D de la divisió de química intermèdia.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal