icono-email icono-sitemap

Estudiants de l'IES Pirineos de Jaca visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 21 d’octubre de 2022. - Estudiants del Cicle formatiu de grau mitjà en electromecànica de vehicles automòbils de l'IES Pirineos de Jaca han visitat la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo. Els vuit participants, acompanyats de dos professors, han estat rebuts per personal tècnic de la fàbrica que els ha explicat el funcionament de l'empresa, els seus centres productius i amb més detall els processos de producció de la pròpia fàbrica de Sabiñánigo.

Visita Alumnos Sabinanigo 20-10-2022

Després d'aquesta primera explicació, el grup d'estudiants i professors han visitat la planta de clorat sòdic de la fàbrica per conèixer-ne el funcionament i aprendre com s'apliquen de manera pràctica els coneixements teòrics que estan aprenent durant el curs escolar a les aules.

La visita ha estat molt ben valorada per part dels professors de l'IES Pirineos que han agraït la bona disponibilitat del personal de Sabiñánigo i han destacat que la sortida a la fàbrica d'Ercros suposa un contacte interessant amb el sector químic productiu.

El centre d'Ercros a Sabiñánigo, amb més d'un segle de vida, s'integra a la divisió de derivats del clor i és el primer productor europeu de tauletes per al tractament de l'aigua de piscines. A la fàbrica de Sabiñánigo s’hi fabriquen 12 productes agrupats en quatre línies: clor-sosa-potassa; cloroisocianurats; clorats i clorits; i aigua oxigenada i amoníac.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal