icono-email icono-sitemap

Les fàbriques d'Ercros a Monzón i Sabiñánigo renoven el segell de Responsabilitat Social d'Aragó

Barcelona, 7 de desembre de 2022. - Les fàbriques d'Ercros a Sabiñánigo i Monzón han renovat el segell de Responsabilitat Social d'Aragó (RSA), un reconeixement que atorga el Govern d'Aragó juntament amb les patronals CEOE i Cepime i els sindicats UGT i CCOO.

Renovacion Sello RSA Monzon y Sabinanigo

La responsable de comunicació de la fàbrica de Monzón, Mª Carmen Bestregui, va ser l'encarregada de recollir el certificat en nom de tots dos centres. El segell RSA reconeix aquelles empreses que duen a terme unes bones pràctiques en responsabilitat social, treballen amb transparència, impulsen la formació i estan compromeses amb el seu entorn.

Les fàbriques de Sabiñánigo i Monzón pertanyen a la divisió de derivats del clor d'Ercros; la primera és el primer fabricant europeu de tauletes per a la desinfecció de l'aigua de les piscines i també produeix, entre d'altres, clor, sosa càustica, clorat i clorit sòdics. Monzón, per la seva banda, es dedica a la investigació i producció de compostos de PVC.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal