icono-email icono-sitemap

Ercros i els sindicats signen l'acord sobre l'ERO de la fàbrica de Flix

Barcelona, 15 de desembre de 2022. - Els representants de la direcció i dels sindicats d'Ercros han signat avui l'acta final de l'acord sobre l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) de les persones que treballen a la fàbrica de Flix, el cessament d'activitat de la planta de fosfat diàlcic de la qual està prevista per a l'1 de gener de 2023.

Finalment, l'ERO afectarà 39 persones de les 48 que treballen en l'actualitat en aquesta fàbrica. Les nou restants mantindran la seva ocupació a la fàbrica per exercir tasques de vigilància, manteniment i desmantellament.

L'ERO contempla recolꞏlocacions per trasllat a altres centres de treball d'Ercros, intercanvis amb persones d'altres centres, jubilacions parcials, pla de rendes i baixes indemnitzades.

El motiu del tancament de la fàbrica de Flix és la finalització, el 31 de desembre de 2022, dels contractes de subministrament d'àcid clorhídric i de maquila de fabricació de fosfat dicàlcic.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal