icono-email icono-sitemap

Gran èxit de participació a la VIII Cursa Solidària Institut Forat del Vent de Cerdanyola patrocinada per Ercros

Cerdanyola del Vallès, 23 de desembre de 2022. - La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola ha patrocinat la VIII Cursa Solidària Institut Forat del Vent, en la qual hi han participat prop de 1.500 estudiants de secundaria de la localitat vallesana. Els corredors s’han organitzat per categories i enguany, per primer cop, s’ha atorgat el premi Diversitat al qual hi han optat alumnes amb necessitats educatives especials.

Foto Cursa Forat del Vent

Cada corredor ha aportat un quilo d’aliments a canvi del dorsal de la cursa; aquests aliments s’han donat al Banc dels Aliments i seran distribuïts per Càritas Cerdanyola entre les famílies que ho necessitin.

Àngel Domínguez, cap de relacions industrials de la fàbrica de Cerdanyola, ha estat l’encarregat de lliurar els premis als guanyadors; acompanyat de Pepi Rivera, primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Cerdanyola; Cristina Clavero, presidenta de l’Associació de Mares i Pares de l’Institut Forat del Vent; i Maria Lourdes Pérez, inspectora d’educació.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal