icono-email icono-sitemap

Estudiants de grau mitjà de planta química visiten la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo

Sabiñánigo, 8 de març de 2023. - Un grup de 14 estudiants de formació professional de grau mitjà de planta química de l'institut José Mor de Fuentes de Monzón i els seus professors han visitat la fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo per conèixer una de les empreses industrials més rellevants de la província d'Osca.

20230228 110034 2

Personal tècnic de la fàbrica ha explicat als visitants l'activitat d'Ercros i els seus centres de producció, així com el funcionament i els productes que es fabriquen a Sabiñánigo. Després, el grup ha visitat les plantes d'aigua oxigenada, clorat sòdic i clor – sosa càustica.

La visita ha estat molt ben valorada pels professors, ja que els alumnes han pogut veure de primera mà la part pràctica dels seus estudis teòrics.

La centenària fàbrica de Sabiñánigo pertany a la divisió de derivats del clor d'Ercros, compta amb una plantilla de 220 persones i en els darrers anys ha ampliat la seva capacitat de producció per fer front a la demanda creixent dels seus productes al mercat.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal