icono-email icono-sitemap

Estudiants d’enginyeria de la UAB visiten la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola

Cerdanyola, 15 de març de 2023. - Un grup de 40 estudiants de tercer curs d’enginyeria química, biològica i ambiental de la Universitat Autònoma de Barcelona («UAB»), acompanyats dels seus professors, ha visitat la fàbrica d’Ercros a Cerdanyola.

Foto Visita UAB Cerdanyola

La visita ha començat amb una explicació sobre Ercros, els seus centres de producció i, en especial, el funcionament de la fàbrica de Cerdanyola i els productes que s’hi fabriquen. Tot seguit, el grup ha recorregut les diferents instalꞏlacions de la fàbrica, tals com la sala de control i el bioscrubber, una instalꞏlació de tractament biològic de l’aire dels processos de fabricació.

Els estudiants han mostrat especial interès en la tecnologia industrial emprada a la fàbrica de Cerdanyola, així com les possibles sortides laborals en el sector químic del estudis d’enginyeria que estan cursant.

La fàbrica d’Ercros a Cerdanyola es dedica a la producció de compostos per emmotllar, materials que serveixen per fer endolls, equipaments sanitaris o vaixelles, de gran resistència i amb infinitat de formes i colors.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal