icono-email icono-sitemap

Gas Ibérica, la primera empresa a establir-se als terrenys de la fàbrica d’Ercros a Flix en el marc de la seva reindustrialització

Flix, 20 de març de 2023. - En el marc del Pla de reindustrialització de Flix, promogut per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Flix i Ercros, la companyia ha signat un contracte amb el Grupo Gas Ibérica, pertanyent al consorci francès Gazechim, per al qual aquesta empresa s’instal·larà a l’interior del recinte de la fàbrica Flix per tal de dur a terme activitats d’envasament i emmagatzematge de líquids refrigerants i productes gasosos.

Foto acord Gazechim Flix
Han signat el contracte, per Ercros, Marc Fargas Mas, director industrial de la divisió de derivats de clor i, per Gas Ibérica, Gilles Minier, únic administrador de la companyia.

Ercros facilitarà els serveis generals, com ara el subministrament d’aigua, la vigilància interna i externa, l’entrada i les sortides de persones i vehicles, aparcament, vestidors i serveis de salut.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal