icono-email icono-sitemap

Ercros colꞏlabora amb Unicef per ajudar a la infància afectada pels terratrèmols de Turquia i Síria

Barcelona, 13 d’abril de 2023. - Ercros ha colꞏlaborat amb Unicef per donar suport a la infància afectada pels terratrèmols que han tingut lloc a Turquia i Síria. Aquesta contribució permetrà subministrar aigua potable, vacunes, articles de salut i nutrició, i material escolar, i millorar les instalꞏlacions educatives i de sanejament.

 
UN0781628 foto 2

 

Aquesta és la segona colꞏlaboració que fa Ercros en una campanya d'emergència d’Unicef, després de la que va realitzar el 2022 per protegir la infància víctima de la guerra a Ucraïna.

Addicionalment, Ercros i el seu personal realitzen amb regularitat campanyes de voluntariat amb la Creu Roja, Càritas, Banc d'Aliments o la Fundació Seur.

Amb aquesta nova acció, Ercros es manifesta a favor dels drets humans i contribueix a la millora de la qualitat de vida de la infància afectada per desastres naturals o conflictes armats.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal