icono-email icono-sitemap

Estudiants de la Universitat de Valladolid visiten la fàbrica de Vila-seca I d'Ercros

Tarragona, 19 d' abril de 2023. - Estudiants del grau i el màster d'enginyeria química de la Universitat de Valladolid han visitat la fàbrica de Vila-seca I d'Ercros. Una visita que, en aquesta ocasió, ha tingut un caràcter tècnic per l'elevat grau de coneixements de l'alumnat.

Foto Universidad de Valladolid Vila-seca I

Fernando Burgueño, cap d'operacions de la fàbrica de Vila-seca I, i Sílvia Padró, tècnica de formació, van ser els encarregats de donar la benvinguda al grup, integrat per 31 estudiants i cinc representants del professorat. Burgueño va realitzar una presentació general de la fàbrica, detallant el procés productiu de les diferents línies de fabricació, així com les sinèrgies amb les altres empreses del polígon químic de Tarragona.

La jornada va acabar amb un recorregut per les instal·lacions de la fàbrica, on l'alumnat va rebre explicacions del personal tècnic del centre sobre el funcionament de les diferents plantes.

Professorat i estudiants van fer una valoració positiva de la visita tot destacant el seu alt interès acadèmic.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal