icono-email icono-sitemap

Ercros lliura el premi a l'Investigador jove al congrés internacional de disseny industrial celebrat a Tarragona

Tarragona, 25 de maig de 2023. - Ercros ha lliurat el premi Investigador jove que reconeix aquells investigadors menors de 40 anys amb contribucions de gran impacte en el disseny de processos industrials. El premi s'ha atorgat en el marc de la XVI Conferència internacional sobre propietats i equilibri de fases per al disseny de productes i processos, patrocinada per Ercros, que s’ha celebrat a La Pineda (Tarragona).

CBC3813
D ́esquerra a dreta: Fèlix Llovell, catedràtic de la URV; Otto Moultos , el jove investigador premiat; i Manuel Tierno, responsable de R+D de plàstics d'Ercros.

Otto Moultos, investigador de la Universitat Tècnica de Delft (Països Baixos), ha estat premiat pel seu treball sobre Predicció de propietats termofísiques de sistemes d'hidrogen amb simulacions moleculars. Manuel Tierno, responsable d'R+D de plàstics d'Ercros, ha estat l'encarregat de lliurar el reconeixement al jove científic.

Lourdes Vega, consellera d'Ercros i directora del Centre de recerca i desenvolupament en CO2 i hidrogen de la Khalifa University a Abu Dhabi, i Fèlix Llovell, catedràtic d'enginyeria química i ciència de materials de la Universitat Rovira i Virgili (URV), han presidit aquest congrés de transcendència internacional que és un punt de trobada entre investigadors acadèmics i industrials. Durant la celebració de la trobada s'han compartit les darreres novetats en matèria de disseny de productes i processos industrials amb la termodinàmica com a font d'inspiració.

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal