icono-email icono-sitemap

Centro de Almussafes

Fàbrica d'Almussafes

Primer productor mundial de paraformaldehid

El centre és el primer productor mundial de paraformaldehid i exporta més del 95% de la seva producció. Fabrica els seus productes utilitzant una tecnologia pròpia patentada.

A més de la indústria del moble, els productes que es fabriquen al centre d'Almussafes són àmpliament utilitzats com a element intermedi a la síntesi de diversos productes químics amb aplicacions en sectors industrials molt diversos: la indústria del moble, tèxtil, paperera, adobatge, farmacèutica, fotogràfica, etc.

[ Feu clic sobre els cercles o els noms dels productes per accedir a la informació ]

Almussafes datos cat

Plantilla Química Básica Acerca de Ercros Formaldehido Paraformaldehído Colas y resinas

Una mica d'història

  • 1969
  • 1979
  • 2003
  • 2006

Inici de l'activitat sota la propietat de Formol i Derivats, S.A. - més tard Fydsa -, dins de l'òrbita del grup Derivados Forestales, S.A., basada en la producció de formaldehid i resines, usats per proveir a les indústries de la fusta i del moble de la zona.

Inici de la producció de paraformaldehid, mitjançant un procés propi patentat.

Es constitueix el holding Derivats Forestals Group XXI, S.L., en el qual queda integrada la fàbrica d'Almussafes juntament amb els centres de Tortosa i Cerdanyola.

Integració en l'estructura d'Ercros, amb motiu de l'adquisició del grup Derivats Forestals, dins la Divisió de Química Intermèdia.

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal