icono-email icono-sitemap

FOTO FABRICA 1

Fàbrica de Cerdanyola

Des del 1945, produint compostos per emmotllar a mida del client

La fàbrica de Cerdanyola produeix compostos per emmotllar termostables amb aplicacions molt diverses: aparells elèctrics, com interruptors i endolls; cobertes i seients de vàters i altres accessoris sanitaris; taps per a la indústria cosmètica i de perfumeria; botons; boles de billar; vaixelles i safates...El 85% de la seva producció s'exporta a més de 60 països d'arreu del món, sent el segon productor europeu d'aquesta gamma de productes.

Desenvolupa la seva activitat mitjançant una tecnologia pròpia, tant en els processos productius com en el desenvolupament de noves aplicacions, la qual cosa permet una gran versatilitat en el producte final, a mida de les necessitats del client. Ercros produeix més de 268 tipus de compostos per emmotllar, amb una paleta de colors de més de 2.000 varietats.

 

[ Feu clic sobre els cercles o els noms dels productes per accedir a la informació ]Cerdanyola datos cat Recursos Humanos Acerca de Química Intermedia Polvos de moldeo

 

Una mica d'història

  • 1945
  • 1983
  • 1996
  • 2003
  • 2006

Inici de l'activitat de la mà de l'empresa Aiscondel, S.A., per a posteriorment passar a ser propietat d'Aicar, S.A., centrada en la producció de compostos per emmotllar a partir d’una tecnologia pròpia.

La societat s'integra en Derivats Forestals, S.A.

Ampliació de la capacitat de producció.

Es constituïx el holding Derivats Forestals Group XXI, S.L., en el qual queda integrada la fàbrica de Cerdanyola, juntament amb els centres d'Almussafes i Tortosa.

Integració en l'estructura d'Ercros, amb motiu de l'adquisició del Grup Derivats Forestals, dintre de la Divisió de Química Intermèdia.

 

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal