icono-email icono-sitemap

Centro de Tortosa

Fàbrica de Tortosa

Únic productor espanyol de pentaeritritol, dipentaeritritol i formiat sòdic

La fàbrica de Tortosa és la única productora espanyola i la quarta en el món de pentaeritritol i dipentareritritol, utilitzats en la fabricació de pintures i lubricants. El centre també produeix formiat sòdic, utilitzat en la indústria dels adobats, i formaldehid, que s'utilitza en la indústria de la fusta així com a matèria primera per fer derivats.

Subministra a gairebé tots els consumidors del mercat espanyol i exporta la resta de la producció, aproximadament el 80%, a més de 50 països.

A aquest centre s'ubica el Departament de R+D la Divisió de Química Intermèdia.

[ Feu clic als cercles o noms de productes per accedir a la informació]

Tortosa datos Recursos Humanos Acerca de Formaldehído Formiato sódico Pentaeritritol Dipentaeritritol Química Intermedia

Una mica d'història

  • 1976
  • 1983
  • 1990
  • 2003
  • 2006

Inici de l'activitat de la fàbrica, propietat de S.A. Polialco, amb la fabricació de pentaeritritol i formiat sòdic, mitjançant un procés propi patentat.

Polialco passa a formar part del grup Derivados Forestales i comença a produir també formaldehid, principal matèria intermèdia utilitzada en la fabricació del pentaeritritol i el formiat sòdic, tant per a l'autoconsum com per a la venda.

Ampliació de la gamma de productes amb la incorporació del dipentaeritritol, mitjançant una tecnologia desenvolupada internament, inclosos els processos de control i instrumentació.

Es constitueix el holding Derivados Forestales Group XXI, S.L., al qual queda integrada la fàbrica de Tortosa, juntament amb els centres d'Almussafes i Cerdanyola.

Integració a l'estructura d'Ercros, amb motiu de l'adquisició del grup Derivados Forestales, dins de la Divisió de Química Intermèdia.

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal