icono-email icono-sitemap

Centro de Vila-seca I

Fàbrica de Vila-seca I

Una activitat integrada a la línia de producció del PVC

El centre de Vila-seca I produeix clor i sosa càustica, i els seus derivats inorgànics, amb aplicacions en el sectors tèxtils, aliments, detergents, paper i agrícoles. La major part del clor produït es consumeix al centre de Vila-seca II en el procés de producció del PVC.

Tot el clor produït a aquesta fàbrica s'obté mitjançant la tecnologia de cel·les de membrana, la més avançada i respectuosa amb el medi ambient.

[ feu clic sobre els cercles o els noms dels productes per accedir a la informació ]

VS1 datos cat 2018 Recursos Humanos Acerca de Derivats del Clor Ácido clorhídrico Cloro Hipoclorito sódico Sosa cáustica

Una mica d'història

  • 1970
  • 1992
  • 2002
  • 2005
  • 2017

Inici de l'activitat amb la producció de clor, sosa càustica i els seus derivats inorgànics, sota la propietat d'Energía y Industrias Aragonesas, S.A. La fàbrica és pionera al polígon petroquímic de Tarragona.

Introducció de la tecnologia de membrana per a la producció de clor, el procediment més avançat i amb menys repercussions mediambientals.

Nova ampliació de la tecnologia de membrana, de tal forma que el clor fabricat mitjançant aquesta tecnologia representa el 30% de la producció.

Integració a l'estructura d'Ercros amb motiu de l'adquisició de Grupo Aragonesas, dins de la Divisió de Química Bàsica.

Tancament de la planta de producció de clor amb tecnologia de mercuri i ampliació de la capacitat de la planta de producció de clor amb tecnologia de membrana.

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal