icono-email icono-sitemap

El Complex Industrial de Tarragona d’Ercros celebra les XIIIenes Jornades de Sostenibilitat

5 de desembre de 2014.- De l'11 d'octubre al 14 de novembre, la pràctica totalitat de la plantilla de les tres fàbriques que formen el Complex Industrial de Tarragona (Tarragona, Vila-seca I i Vila-seca II) va participar en la tretzena edició de les Jornades de Sostenibilitat, que Ercros porta celebrant des del 1999.
Jornadas sostenibilidad Tarragona 2014

El programa de les Jornades s'ha repartit en cinc sessions teòrico pràctiques, que han tingut com a fil conductor “Ercros i el seu entorn” i en les quals s'han tractat temes com ara la gestió de la sostenibilitat, la qualitat, la prevenció i el medi ambient.

En l’edició d’enguany, les Jornades han comptat amb la participació de representants de l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i l'Associació d'empreses de Serveis de Tarragona (AEST), a més dels ponents interns habituals, entre els quals es troben directius i tècnics del Complex i de la corporació.

Aquestes Jornades, a més d’afavorir el desenvolupament professional de la plantilla, constitueixen un punt de trobada entre els empleats dels tres centres del Complex i faciliten la integració i el diàleg, que són valors representatius de la cultura empresarial d’Ercros.


icon Descarregar document

 

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal