icono-email icono-sitemap

Ercros millora la seva puntuació en el rànquing CDP

10 de desembre de 2014.- Ercros ha millorat en un 11% la seva puntuació en el rànquing CDP que valora la qualitat i exhaustivitat de la informació facilitada per les empreses cotitzades respecte de les seves emissions de gasos d'efecte, així com el seu comportament enfront del canvi climàtic. En la valoració de la transparència informativa, Ercros va obtenir 82 punts sobre 100 en l'edició de 2014, vuit punts més que en la del 2013. En el present exercici, Ercros s'ha situat sis punts per sobre de la puntuació mitjana del seu sector.

5SH-A-Flamenco-115

L'informe CDP avalua l'esforç que fan les empreses per buscar solucions i mitigar els efectes de l'escalfament global i la divulgació que fan de les seves actuacions i resultats en aquesta matèria. Aquesta és la tercera ocasió que Ercros hi participa i en cadascuna d'elles l'empresa ha anat millorant la seva posició.

Entre 2013 i 2014, Ercros ha aconseguit també reduir les seves emissions. En concret, ha reduït un 6% les emissions directes (abast 1) i un 25% les emissions indirectes per consum d'energia d'origen extern (abast 2).

En aquesta tercera avaluació, Ercros ha obtingut una qualificació D sobre sis rangs pel seu acompliment en la mitigació de les emissions de CO2, la mateixa que en les passades edicions.

CPD és una organització independent, sense ànim de lucre, que té la major base de dades globals sobre impacte climàtic corporatiu. Va ser creada l'any 2000 i el seu primer qüestionari va ser enviat a les 500 empreses més grans del món. A Espanya i Portugal el qüestionari es remet a les 125 majors empreses cotitzades.

El qüestionari funciona com un pla d'acció de les empreses per construir una gestió eficient d'emissions de gasos d'efecte hivernacle i dels recursos naturals, així com el seguiment d'aquest pla i la seva estratègia de llarg termini enfront del canvi climàtic.

Cada any, CPD publica els respectius informes locals, que es distribueixen a més de 655 inversors i institucions públiques perquè comptin amb informació consistent sobre els riscos a mitjà i llarg termini associats al canvi climàtic, per a la presa de decisions d'inversió.


icon Descarregar document

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal