icono-email icono-sitemap

Responsabilidad social

Les marques Delsa i Azuli d'Ercros per al tractament de l'aigua de piscina renoven la seva imatge

Sabiñánigo, 16 maig de 2019. - Les marques Delsa i Azuli de productes d'Ercros per al tractament de l'aigua de piscina han renovat la seva imatge gràfica per poder ser reconegudes amb més facilitat pels clients, mantenint el blau i l'aigua com a elements primordials de la imatge de marca.

collage AZULI

Llegeix més...

La FDA retira la warning letter que mantenia sobre els productes de la divisió de farmàcia d’Ercros

Madrid, 11 d’abril de 2016. - L'agència pública nord-americana FDA (Food and Drug Administration) ha donat el vistiplau a les accions correctores dutes a terme per la divisió de farmàcia d'Ercros, com a resposta a la inspecció duta a terme a la fàbrica de Aranjuez al desembre de 2014, i li ha comunicat la retirada de la nota d'advertència (warning letter) que mantenia sobre els seus productes.

 
9604270539 a933c75f12 o

 

Llegeix més...

Ercros, present a la CPhI Worldwide 2014

La fira del sector químic-farmacèutic més important del món

4 de novembre de 2014.- La Divisió de Farmàcia d'Ercros ha participat un any més a la CPHI WorldWide, la fira del sector químic-farmacèutic més important del món. Aquesta edició, es va celebrar a París del 6 al 9 d'octubre i va reunir 30.000 professionals de 140 països.

Feria Farmacia 2014

Llegeix més...

Ercros llança unes noves tauletes de clor que espanten els mosquits de la piscina

Barcelona, 7 d'octubre de 2015. - Ercros, en col•laboració amb la Universitat de Saragossa, ha patentat una nova tecnologia basada en la nanotecnologia que permet, amb una única tauleta, desinfectar l'aigua de la piscina i repel•lir els insectes.

Infográfico3

Llegeix més...

Ercros presenta a Expoquimia els seus nous materials, Ercros Bio® i Ercros Flex®

Ercros presenta la seva nova línia de Bioplàstics a Expoquimia

Ercros ha aprofitat el certamen d'Expoquimia, que se celebra a Barcelona del 30 de setembre al 3 d'octubre (Fira de Barcelona - Gran Via / Pavelló 3 / Smart Chemistry, Smart Future / estand Ercros nº 3), per presentar els nous materials per un futur més sostenible que té en fase de llançament

Expoquimia 161

Llegeix més...

Més articles...

  1. 40 anys cuidant piscines
pla-3d-CA

Notícies

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal