icono-email icono-sitemap

Responsabilidad social

El grup social de Vila-seca II organitza una sortida en caiac

Tarragona, 21 de maig de 2019. - El grup social Joaquín Costa, que pertany al centre de treball de Vila-seca II d'Ercros, va organitzar el cap de setmana del 18 i 19 de maig una sortida en caiac pel tram de costa entre La Mora i Tamarit.

Salida en KAYAK

Llegeix més...

Ercros participa en el Fòrum d’Ocupació de les Terres de l’Ebre

Tortosa, 10 de maig de 2019. - Ercros ha participat en el Fòrum d’Ocupació de les Terres de l’Ebre organitzat per la Universitat Rovira i Virgili i la Cambra de Comerç de Tortosa, que s’ha celebrat aquest dimarts al campus de Tortosa de la URV. Més de 2.000 persones han participat en aquesta trobada que té com a objectiu la captació i retenció de talent a les Terres de l’Ebre.

Foto

Llegeix més...

Excel·lent cum laude per a la tesi sobre termoplàstics
de Martí Hortós del Departament d'I+T d’Ercros

Barcelona, 6 de juliol de 2018. - El passat 8 de juny, Martí Hortós, enginyer químic i integrant de l'equip d'investigadors del Departament d'I+T d’Ercros, va presentar la seva tesi doctoral “Noves formulacions sostenibles de compostos termoplàstics” com a colofó del programa de Doctorat Industrial subvencionat per la Generalitat de Catalunya.

Imagen 1A la foto, d'esquerra a dreta, Jordi Bou, professor de la UPC i codirector de la tesi; Martí Hortós, l'autor; Josep Mota, director d'I+T d’Ercros; i Sebastián Espino, adjunt a la direcció d'I+T d’Ercros i codirector de la tesi.

Llegeix més...

El director de la fàbrica d’Ercros de Sabiñánigo, millor directiu d’Osca

Sabiñánigo, 29 de novembre de 2018. - Luis Gállego, director de la fàbrica d'Ercros de Sabiñánigo ha estat guardonat com el millor directiu d'Osca per part de l'Associació d'Executius i Directius d'Aragó («ADEA»). Aquesta associació ha valorat «la seva tasca per mantenir el lideratge de la fàbrica de Sabiñánigo després de 100 anys de vida, tenint una visió clara i ordenada del seu futur per seguir oferint un influx industrial i dinamitzador a la localitat de Sabiñánigo».

Foto premio luis gallego

Llegeix més...

Nou equipament pels esportistes de futbol sala d’Ercros

Barcelona, 26 d’abril de 2018. - El divendres 20 d’abril van començar els entrenaments de l’equip de futbol sala integrat per personal de les oficines d’Ercros a Barcelona. Es donava d’aquesta manera el tret de sortida a la temporada 2018, en la qual els esportistes vestiran un nou equipament.

Equipo futbol Ercros

Llegeix més...

pla-3d-CA

Notícies

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal