icono-email icono-sitemap

Responsabilidad social

La UME participa en una jornada de formació sobre clor a la fàbrica de Sabiñánigo d’Ercros

Sabiñánigo, 26 d'octubre de 2021. - La fàbrica d'Ercros a Sabiñánigo ha estat l'escenari, aquest matí, d'un exercici de formació al personal de la Unitat Militar d'Emergències («UME») sobre el maneig de clor en cas d'accident.

Ercros UME Sabinanigo

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 18 d'octubre de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del sisè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el 7 d'octubre de 2021, ha dut a terme la compra de 5.500 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 1.978.112 accions en autocartera (1,96%).

Llegeix més...

Ercros va participar al repte esportiu i solidari “Quilòmetres X Aigua”

Barcelona, 14 d'octubre de 2021. - Dissabte passat, 9 d'octubre, dos equips integrats per personal d'Ercros es van sumar a al repte solidari «Quilòmetres X Aigua», patrocinat per Ercros i organitzat per Oxfam Intermón. Es tracta d’una marxa per equips, la Trailwalker, amb l’objectiu de recaptar fons que, en aquesta ocasió, es destinaran a apropar aigua potable a poblats d'Àfrica i Sud-Amèrica perquè les dones i nenes no hagin de caminar molts quilòmetres cada dia per anar a buscar l'aigua.

ERCROS-3

Llegeix més...

Treballadors d’Ercros i les seves famílies visiten les instal·lacions del CRAM

Barcelona, 15 d’octubre de 2021. - Personal d’Ercros de la corporació, la fàbrica de Cerdanyola i el complex de Tarragona, acompanyats de les seves famílies, han visitat les instal·lacions de la Fundació per a la Conservació i Recuperació d’Animals Marins («CRAM») del Prat de Llobregat. El CRAM és una entitat que es dedica al rescat de fauna marina, la investigació i conservació d’espècies i la sensibilització per a la protecció dels mars i oceans.

Foto CRAM NOTA

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 7 d'octubre de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del sisè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 28 de setembre i el 6 d'octubre de 2021, ha dut a terme la compra de 36.000 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 1.972.612 accions en autocartera (1,95%).

Llegeix més...

pla-3d-CA

Notícies

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal