icono-email icono-sitemap

Ercros protagonitza un cas d'èxit amb la implantació d'uns innovadors sensors per avançar en l’internet de les coses

Barcelona, 2 de febrer de 2023. - En el marc del projecte d'Ercros per a la implantació de l'internet de les coses (IoT), inclòs al pla estratègic Pla 3D, l'empresa ha adquirit sensors sense fil que estan alimentats per calor residual en lloc de les bateries tradicionals. D'aquesta manera, Ercros fa un nou pas cap a la digitalització de la seva activitat alhora que optimitza el rendiment energètic de les instal·lacions.

IOT

Llegeix més...

Ercros informa sobre la compra de 202.666 accions pròpies

Barcelona, 2 de febrer de 2023. - La Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 24 de gener i el 1 de febrer de 2023, ha dut a terme la compra de 202.666 accions pròpies segons es desglossa a la taula següent:

Llegeix més...

Els participants del Fòrum Logístic Alto Gállego 2023 visiten la fàbrica de Sabiñánigo

Sabiñánigo, 27 de gener de 2023. - Els participants del Fòrum Logístic Alto Gállego 2023, organitzat per l'Associació de Dones Empresàries d'Osca i l'Associació d'Empresaris Pirinencs Alto Gállego, en col·laboració amb el Clúster Logístic d'Aragó i altres entitats, van fer una visita a la fàbrica d’Ercros a Sabiñánigo.

Alto gallego

Llegeix més...

Cinc estudiants de l’Institut Comte de Rius fan les seves pràctiques a Ercros

Tarragona, 25 de gener de 2023. - Cinc estudiants del cicle formatiu de Grau Superior de Química Industrial de l’Institut Comte de Rius han iniciat les seves pràctiques formatives al Complex Industrial de Tarragona d’Ercros per un període de mig any. Aquestes pràctiques capaciten a l’alumnat per organitzar i controlar operacions a plantes químiques i de cogeneració d'energia i als serveis auxiliars associats.

20230123 094756
Els dos alumnes que fan les pràctiques a Vila-seca I

Llegeix més...

Ercros informa sobre la compra de 217.531 accions pròpies

Barcelona, 24 de gener de 2023. - La Societat informa que, a l'empara del setè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 13 i el 23 de gener de 2023, ha dut aterme la compra de 217.531 accions pròpies segons es desglossa a la taula següent:

Llegeix més...

Pàgina 1 de 126

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal