icono-email icono-sitemap

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 19 d’agost de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del sisè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 10 i el 18 de agost de 2021, ha dut a terme la compra de 95.000 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 1.631.037 accions en autocartera (1,62%).

Llegeix més...

El complex de Tarragona d’Ercros avança cap a la descarbonització

Tarragona, 19 d’agost de 2021. - El 2020, el complex industrial d‘Ercros a Tarragona va reduir les seves emissions de gasos d’efecte hivernacle i va millorar la qualitat dels ses productes.

En concret, les emissions directes de gasos d'efecte d'hivernacle van experimentar una reducció interanual del 7% i del 10% en comparació amb la mitjana dels últims cinc anys.

En matèria de qualitat, la reducció de l'índex de reclamacions -que mesura el nombre de tones de productes afectats per reclamacions dels clients sobre el nombre de tones venudes- va ser del 33% respecte de 2019 i del 10% respecte de la mitjana dels últims cinc anys.

Ercros Tarragona

Llegeix més...

La fàbrica d’Ercros a Aranjuez redueix un 9% la seva accidentabilitat

Aranjuez, 19 d’agost de 2021. - El 2020, la fàbrica d’Ercros a Aranjuez va reduir el seu índex de freqüència d’accidents i millorar la qualitat dels seus productes.

En concret, l'índex de freqüència general d'accidents –que mesura els accidents entre el personal propi i extern (amb i sense baixa) per cada milió d'hores treballades– es va reduir un 9% respecte de l'any anterior.

En matèria de qualitat, entre 2019 i 2020, la fàbrica d'Aranjuez va reduir un 16% el seu índex de reclamacions. Aquest índex mesura el nombre de tones de productes afectats per reclamacions dels clients sobre el nombre de tones venudes.

Ercros Aranjuez

Llegeix més...

Ercros avança en el seu compromís amb l’hidrogen verd a l’Aragó

Sabiñánigo, 17 d’agost de 2021. - Ercros, a través de la seva fàbrica de Sabiñánigo, suma noves actuacions per a potenciar l'ús de l'hidrogen verd com a font d'energia, que és un dels pilars de l'estratègia de descarbonització i lluita contra el canvi climàtic empresa per la companyia en el marc del Pla estratègic 3D.

Ercros Hidrogeno verde AragonEl director de la fàbrica a Sabiñánigo, Luis Gállego, a l’acte de la signatura del compromís d’Ercros amb la iniciativa GetHyGA.

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 10 d’agost de 2021. - Com a continuació de la informació rellevant número 9962 publicada l'11 de juny de 2021, la Societat informa que, a l'empara del sisè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 30 de juliol i el 9 d’agost de 2021, ha dut a terme la compra de 81.000 accions pròpies.

En l’actualitat, la Societat posseeix 1.536.037 accions en autocartera (1,52%).

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal