icono-email icono-sitemap

La junta general d'accionistes d’Ercros aprova la nova política de retribució a l'accionista

Barcelona, 11 de juny de 2021. - Antoni Zabalza, president d’Ercros, ha destacat avui, durant la junta general d'accionistes celebrada de manera telemàtica com a conseqüència de l'actual crisi sanitària, la sòlida posició industrial i financera en la qual es troba la companyia.

En el marc de la trobada anual amb els accionistes, s'han aprovat tots els punts de l'ordre del dia proposats pel consell d'administració, entre els quals es troben: l'aprovació dels comptes anuals; l'estat d'informació no financera; la modificació dels estatuts socials; la modificació del reglament de la junta general d'accionistes; la ratificació de la política de retribució a l'accionista; la reelecció de l'auditor extern; i la reelecció de Carme Moragues Josa com a consellera independent.

Llegeix més...

El consell d'Ercros s'aprova el 6è programa de recompra d'accions pròpies

Barcelona, 11 de juny de 2021. -  El cinquè programa de recompra d'accions venç el proper 30 de juny, per això, el consell d'administració de la Societat, en la seva sessió celebrada el 10 de juny de 2021, ha aprovat el sisè programa de recompra d'accions pròpies, a l'empara de l'autorització que li va ser conferida per la junta general ordinària d'accionistes del 23 de juny de 2017, en els següents termes:

Llegeix més...

En el primer semestre de 2021, Ercros preveu obtenir un ebitda dins el rang [40-45] milions d'euros

Barcelona, 9 de juny de 2021. - Ercros preveu obtenir, en el primer semestre del 2021, un ebitda dins el rang [40-45] milions d'euros i un benefici dins el rang [15-20] milions d'euros. Aquestes xifres es comparen amb un ebitda de 26,0 milions d'euros i un benefici de 4,4 milions del mateix període de l'any 2020. L'augment del volum de vendes, respecte del mateix període de l'any anterior, l’estimem dins el rang [8%-12%] i el de la facturació dins el rang [24%-28%]. Preveiem, finalment, que el marge de contribució de l'empresa se situarà dins el rang [35%-39%] enfront del 38,0% del primer semestre del 2020.

Llegeix més...

Estudiants d’Enginyeria Química de l’Institut Químic de Sarrià visiten la fàbrica d’Ercros a Vila-seca I

Vila-seca, 7 de juny de 2021. - Cinc estudiants del màster en Enginyeria Química de l’Institut Químic de Sarrià (IQS) van visitar la fàbrica d’Ercros a Vila-seca I.

Ercros Visita IQS a Vila-seca I

Llegeix més...

Ercros informa sobre l’anunci de compra d’accions pròpies

Barcelona, 3 de juny de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 25 de maig i el 2 de juny de 2021, ha dut a terme la compra de 35.000 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 1.178.000 accions en autocartera (1,17%).

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal