icono-email icono-sitemap

Ercros invertirà 6,5 milions a Almussafes en el marc del Pla 3D

Almussafes, 26 de maig de 2021. - Ercros té previst posar en marxa vuit projectes a la seva fàbrica d'Almussafes (València), amb una inversió conjunta de 6,5 milions d'euros. En els últims 14 anys (2007-2020), hi ha invertit 11 milions d'euros.

Almussafes general

Llegeix més...

Anunci de compra d'accions pròpies

Barcelona, 25 de maig de 2021. - La Societat informa que, a l'empara del cinquè programa de recompra d'accions pròpies per amortitzar, durant el període transcorregut entre el 14 i el 24 de maig de 2021, ha dut a terme la compra de 52.500 accions pròpies.

En l'actualitat, la Societat posseeix 1.143.000 accions en autocartera (1,13%).

Llegeix més...

Els treballadors del complex de Tarragona d’Ercros donen 5.000 quilos d’aliments per als afectats per la crisis de la covid-19

Tarragona, 19 de maig de 2021. - Les persones treballadores del complex industrial de Tarragona d’Ercros, format per les fàbriques de Tarragona, Vila-seca I i Vila-seca II, i la direcció corporativa de logística integral, han recollit 5.000 quilos d’aliments per atendre a les famílies més vulnerables del territori que s’han vist afectades per la crisi provocada per la covid-19.

DonacionVila-seca
D’esquerra a dreta: David Vilar, president del comitè d’empresa de la fàbrica de Tarragona;  Núria Arbolí, presidenta de l’Associació de Voluntaris Socials per Vila-seca; Fina Ortuño, secretària del comitè de Vila-seca II, i Jaume Saltó, vicepresident del comitè de Vila-seca I.

Llegeix més...

Ercros signa amb Naturgy un acord de compra d’energia renovable a llarg termini per a les seves fàbriques d’Almussafes i Sabiñánigo

Barcelona, 18 de maig de 2021. - Ercros ha assolit un acord de compra d'energia elèctrica a llarg termini (PPA), pel qual Naturgy subministrarà electricitat d'origen renovable a les fàbriques d'Almussafes (València) i Sabiñánigo (Osca).

Ercros Fabrica de Sabinanigo

Llegeix més...

Complement de la convocatòria de la junta ordinària d’accionistes

Barcelona, 13 de maig de 2021. - De conformitat amb el que s'estableix a l'article 519 de la Llei de Societats de Capital, i atesa la sol·licitud d'accionistes titulars del 3,25% del capital social notificada a la Societat el 10 de maig de 2021, el consell d'administració d’Ercros publica el següent complement de convocatòria de la junta general ordinària d'accionistes, que se celebrarà de forma exclusivament telemàtica en el domicili social (situat en Av. Diagonal 593-595 de Barcelona), el 10 de juny de 2021 a les 12.00 hores, en primera convocatòria, i, de no concórrer el quòrum necessari, l'11 de juny de 2021, en el mateix lloc i hora, en segona convocatòria.

FotoMuestra articulos2

Llegeix més...

btn news icona

Cercador de notícies

Arxiu

Btn galeriavideos-cat

Btn galeriaimatges-cat

Btn publicacions

Btn formularicontacte

Inicio
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar el nostre servei, si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat i avís legal